Швидке відновлення України: в Овручі заклали капсулу на будівництві першого об'єкта

Швидке відновлення України: в Овручі заклали капсулу на будівництві першого об'єкта

Фото
Укрінформ
В Овручі на Житомирщині заклали капсулу початку будівництва першого об'єкта в рамках Плану швидкого відновлення України за міжнародні кошти. Це буде дитячий садочок, який допоможе відновити уряд Естонії.

Про це в Телеграмі написав заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко, передає Укрінформ.

"Сьогодні заклали капсулу початку будівництва першого об’єкта відбудови за міжнародні кошти в рамках нашого Fast recovery plan. Це буде дитячий садочок у прикордонному місті Овруч на Житомирщині. Це перший з 15-ти об’єктів загальної інфраструктури, які Житомирська ОДА передала на розгляд Уряду Естонії для допомоги у відбудові всієї області", - написав Тимошенко.

В Овручі на Житомирщині заклали капсулу початку будівництва першого об'єкта в межах Плану швидкого відновлення України / Фото: t.me/kt20220224

Він висловив вдячність уряду та народу Естонії за таку підтримку.

За словами Тимошенка, міністр закордонних справ Естонії Урмас Рейнсалу повідомив, що обговорював підтримку України з Держсекретарем США Ентоні Блінкеном.

"Важливо, що країни єднаються для допомоги нам та вірять у відбудову оновленої сильної України. Йдеться не лише про продовження санкцій та тиск на росію, а й про реальні кроки з відбудови України. Естонія – перша країна, яка починає цей процес", - написав Тимошенко.

План будівництва нового сучасного дитячого садочка є аналогом проєкту дитсадків, які будує Естонія для своїх дітей.

Читайте також: У межах «United24» створили рахунок для відбудови сфери освіти та науки

Кошти на реалізацію проєкту вже виділені. А от питання термінів будівництва залежатиме від безпекової ситуації в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-