Загарбники анонсували рок-концерт на Азовсталі

Загарбники анонсували рок-концерт на Азовсталі

Укрінформ
У тимчасово захопленому російськими військовими Маріуполі загарбники анонсували рок-концерт на меткомбінаті «Азовсталь».

Про це у Телеграмі повідомила Маріупольська міськрада, передає Укрінформ.

"російські окупанти продовжують робити рекорди у своєму цинізмі. Тепер вони анонсують проведення рок-концерту на меткомбінаті, де загинули наші Герої", - йдеться у дописі.

У міськраді наголошують, що таким чином загарбники вкотре намагаються відволікти жителів від справжніх проблем "картинними заходами".

"Колаборанти не можуть дати нормальну воду та опалення, але проводять концерти у місті, де ще досі сотні непохованих людей під завалами", - заявили у міськраді.

Водночас радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, коментуючи наміри загарбників, написав у Телеграмі: "Отже, вистава в Драмтеатрі, рок-концерт на Азовсталі. Наступне - Гелловін на братських могилах у Старому Криму?".

Читайте також: росія готує фейк про події у маріупольському драмтеатрі - розвідка

Як повідомлялося, раніше загарбники у Маріуполі оголосили, що 10 вересня відкриють новий театральний сезон у розбомбленому ними Драматичному театрі, де загинуло не менше 300 мирних жителів.

Агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів. Маріуполь на сьогодні без нормального постачання електрики, води, газу. Від початку російського вторгнення у місті загинули близько 22 тис. мирних жителів. Понад 50 тисяч були депортовані до росії та на тимчасово окуповану територію Донецької області.

Нині у Маріуполі залишаються понад 100 тис. жителів. Місту загрожують екологічна катастрофа та спалах інфекційних хвороб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-