У Маріуполі загарбники анонсували новий «театральний сезон» у розбомбленому Драмтеатрі

У Маріуполі загарбники анонсували новий «театральний сезон» у розбомбленому Драмтеатрі

Укрінформ
У Маріуполі російські загарбники оголосили, що 10 вересня відкриють новий театральний сезон у розбомбленому ними Драматичному театрі.

Про це повідомив у Телеграмі радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

«Немає такого дна нелюдства, яке б не пробили окупанти. Офіційне повідомлення від окупаційної адміністрації: «Драмтеатр в Мариуполе должен открыться 10 сентября, новый сезон откроется двумя-тремя танцевальными и эстрадно-концертными номерами, а также театральной постановкой». Танок на кістках, вистава на могильнику», - написав Андрющенко.

Він зазначив, що відкриття театрального сезону організовують загарбники разом з колаборантами. «Коли наступного разу цинічна росія почне знов щось волати про гуманізм, просто згадайте це повідомлення», - наголосив радник мера.

Він опублікував фотографію, на якій можна побачити розбитий і потрощений Маріупольський драмтеатр зсередини.

Читайте також: У Маріуполі біля розбомбленого театру показують з машин російську пропаганду

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Драматичний театр Маріуполя, який використовували як бомбосховище, 16 березня розбомбила російська авіація, загинуло не менше 300 мирних жителів.

Маріуполь на сьогодні без нормального енерго-, водо- та газопостачання. Від початку російського вторгнення у місті загинули до 22 тис. мирних жителів. Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів. Йому загрожують екологічна катастрофа та спалах інфекційних хвороб.

Колаборанта Костянтина Іващенка російські загарбники оголосили «мером» Маріуполя та створюють картинку «відновлення життя міста».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-