У Маріуполі біля розбомбленого театру показують з машин російську пропаганду

У Маріуполі біля розбомбленого театру показують з машин російську пропаганду

Відео
Укрінформ
У Маріуполі біля розбомбленого Драматичного театру загарбники транслюють пропагандистські новини на екранах спецавтомобілів.

Відео оприлюднив у Телеграмі радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

На відео зафіксовано, як перед входом у театр у тіні під дахом сидять на вцілілих театральних кріслах і на сходах місцеві жителі. Перед ними на площі - спецавтомобіль із великим екраном, на якому транслюються російські новини.

«Драматичний театр просто зараз. Навіть у спеку маріупольці не заходять сховатись від сонця. Цинічні росіяни продовжують атакувати пропагандою людей, змушених заряджати телефон від генераторів», - написав Андрющенко.

Читайте також: Понад 50 тисяч маріупольців депортували до росії та ОРДО

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Читайте також: «Маріуполь - це... море і більше вже нічого»

Маріуполь сьогодні без нормального енерго-, водо- та газопостачання. Від початку російського вторгнення у місті загинули до 22 тис. мирних жителів. Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів. Наразі йому загрожують екологічна катастрофа та спалах інфекційних хвороб.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-