У Маріуполі спроба загарбників увімкнути світло в школі призвела до пожежі

У Маріуполі спроба загарбників увімкнути світло в школі призвела до пожежі

Укрінформ
У тимчасово захопленому росіянами Маріуполі в школі №67 унаслідок неякісного ремонту електромережі сталася пожежа при спробі увімкнути світло.

Про це повідомляє у Телеграмі радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

"Вечірня пожежа в Маріуполі в школі 67. Не ми. Просто криворукі електрики. Просто хтось вирішив ввечері увімкнути світло", - йдеться у повідомленні.

За словами Андрющенка, пожежу погасили. Але він наголосив, що маріупольські електрики, призначені загарбниками, іноді видаються українськими диверсантами. Ну не можуть же вони бути настільки безпорадними, аби влаштовувати пожежу за пожежею, дивується радник мера.

Читайте також: Спроби росіян підключити електрику в Маріуполі закінчуються пожежами, а для гасіння немає води

Як повідомлялося, агресія росії спричинила у Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Маріуполь на сьогодні без нормального постачання електрики, води, газу. Від початку російського вторгнення у місті загинули близько 22 тис. мирних жителів. Понад 50 тисяч були депортовані до росії та тимчасово окуповані території Донецької області.

Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів. Маріуполю загрожують екологічна катастрофа та спалах інфекційних хвороб.

Фото: Петро Андрющенко, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-