На Миколаївщині внаслідок обстрілу є поранені, горіли склади з медикаментами та поля з зерном

На Миколаївщині внаслідок обстрілу є поранені, горіли склади з медикаментами та поля з зерном

Укрінформ
Через обстріл російськими загарбниками минулої доби Миколаєва та громад області троє людей поранено, горіли склади з медикаментами, гуманітарною допомогою та поля з пшеницею.

Про це повідомляє пресслужба Миколаївської ОВА у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Вночі, 1 серпня, після 01:00 Миколаїв вкотре зазнав масованих обстрілів. Уражено приватні будинки та подвір’їв, поранено троє людей. Виникла пожежа на території медичного диспансеру. Згорів гуманітраний склад з медичними препаратами та продовольством. Також розбито травмпункт однієї з лікарень, пошкоджено чотири будівлі, медичний автотранспорт, вибито вікна. Детальна інформація уточнюється», - йдеться у повідомленні.

Крім того, у Миколаївському районі 31 липня були обстріли околиць с. Новомиколаївка Первомайської громади. У результаті зайнялися поля з зерновими та лісосмуги.

Також за межами с. Галицинове Галицинівської громади відбулися масові пожежі на відкритих територіях. Постраждалих немає.

Крім того, тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Було знеструмлено населені пункти Лепетиського старостинського округу. Наразі електропостачання відновлено.

Читайте також: Масовані обстріли Миколаєва, удар по Харкову: під ворожим вогнем упродовж доби - сім областей

Як повідомлялося, 24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст і сіл.

Фото: Телеграм Ганни Замазєєвої

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-