Бучу відвідали члени Фонду Казимира Пуласького

Бучу відвідали члени Фонду Казимира Пуласького

Фото
Укрінформ
Бучу Київської області відвідали члени польського Фонду Казимира Пуласького.

Як передає Укрінформ, про це Бучанська міська рада повідомляє у Фейсбуці.

Членам фонду презентували програму VDOMA KRASНCHE, яка реалізовується у рамках загальнодержавного Плану відновлення України.

Заступники Бучанського міського голови Дмитро Чейчук та Михайлина Скорик-Шкарівська розповіли про руйнування, які зазнала громада під час захоплення російськими загарбниками. Йшлося про відновлення громади, напрацьовані партнерські проєкти у рамках співпраці на платформі city-to-city.

Ексміністри закордонних справ Польщі та Литви Яцек Чапутович та Лінас Лінкявічюс, депутат Сейму Республіки Польщі Павел Коваль, засновники фонду Катерина та Збіґнєв Пісарські і члени фонду відвідали фотовиставку, що діє у Храмі Андрія Первозванного. Також делегація побувала на місці масового захоронення жертв російської агресії.

Також делегація відвідала модульне містечко, яке є українсько-польським проєктом із забезпечення тимчасовим житлом тих, хто його втратив.

Читайте також: Посол Словенії відвідав Ірпінь

Як повідомляв Укрінформ, 7 липня Бучу відвідали американські сенатори Річард Блюменталь та Ліндсей Грем.

Ірпінь, Буча, Гостомель та вся Київська область були звільнені від російських загарбників на початку квітня. У визволених містах і селах зафіксовані масові руйнування та жорстокі вбивства росіянами мирних жителів.

Фото: Фейсбук Бучанської міської ради

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-