Американські сенатори Блюменталь і Грем відвідали Бучу

Американські сенатори Блюменталь і Грем відвідали Бучу

Фото
Укрінформ
Бучу Київської області відвідали американські сенатори Річард Блюменталь та Ліндсей Грем.

Як передає Укрінформ, про це Бучанська міська рада повідомляє у Фейсбуці.

“Сьогодні Бучу відвідали сенатори США Річард Блюменталь та Ліндсей Грем, які переконані, що Україна повинна зберегти свій суверенітет і обов'язково перемогти росіян за підтримки міжнародних партнерів”, - ідеться у повідомленні.

Під час відвідування сенаторами храму Андрія Первозванного у Бучі була обговорена гуманітарна, економічна допомога, а також відновлення громади після звільнення від російської армії.

“Розповіді про розстріли мирних жителів, тортури, зґвалтування, відвідування місця масового поховання та фотовиставки - це все це свідчить про геноцид проти українців, який пережили у окупації, що тривала майже місяць, і жителі Бучанської громади”, - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Прем'єр Ірландії відвідав Бородянку, Бучу та Ірпінь

Як повідомляв Укрінформ, 6 липня Прем’єр-міністр Республіки Ірландія Міхал Мартін відвідав Бородянку, Бучу та Ірпінь, які зазнали руйнувань від російської агресії.

Ірпінь, Буча, Гостомель та вся Київська область були звільнені від російських загарбників на початку квітня. У визволених містах і селах зафіксовані масові руйнування та жорстокі вбивства росіянами мирних жителів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-