У Хмельницькому відкрили центр допомоги для дітей-переселенців

У Хмельницькому відкрили центр допомоги для дітей-переселенців

Фото
Укрінформ
У Хмельницькому відкрили центр «Простір дружній до дитини», де надають допомогу дітям вимушених переселенців та місцевим дітям.

Про це повідомляє Хмельницька обласна рада, передає Укрінформ.

«Благодійна організація «Благодійний фонд «Карітас-Хмельницький УГКЦ»» відкрила дитячий центр «Простір дружній до дитини». До 24 лютого організація працювала над покращенням якості життя людей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Після цієї дати почалась робота над забезпеченням вимушено переміщених осіб продуктами харчування, засобами гігієни, медикаментами тощо», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що центр «Простір дружній до дитини» працюватиме для дітей із внутрішньо переміщених сімей, а також місцевих. Тут вони матимуть змогу гратися, відпочивати, розвиватися та корисно проводити дозвілля.

До роботи центру залучили професійних педагогів та психологів, які проводитимуть з дітьми індивідуальні та групові розвиваючі заняття, майстер-класи. Використовуватиметься також методика арт-терапії, що дає можливості дітям самовиражатися. У просторі заплановані і семінари та тренінги для батьків.

Читайте також: У Хмельницькому створили мурал, присвячений українським родинам і дітям в умовах війни

Як повідомляв Укрінформ, у Хмельницькому для дітей-переселенців створили інтерактивний центр «Моя кімната», де їм допомагають адаптуватися до звичних умов життя.

Фото: Хмельницька обласна рада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-