У Маріуполі наліпки з прапором України з’явилися по всьому місту

У Маріуполі наліпки з прапором України з’явилися по всьому місту

Відео
Укрінформ
У тимчасово захопленому російськими військовими Маріуполі спротив місцевих жителів наростає: наліпки з прапором України з’явилися по всьому місту.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

«Маріуполь. Спротив наростає щодня. Прапор. Листівки. А сьогодні вже наліпки прапора України по всьому місту. Наші партизани нагадують, що Маріуполь - був, є і буде Україною. Щоб ніхто не сумнівався. Окремо переказують палкий привіт окупантам та радять їм озиратись. Тому що Немізида не спить. І відплата - поруч. Слава Україні», - написав Андрющенко.

Він оприлюднив відповідне відео з Маріуполя.

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Читайте також: У Маріуполі юнак вийшов на площу біля розбомбленого Драмтеатру з прапором України

Маріуполь сьогодні без нормального постачання електрики, води, газу. Від початку російського вторгнення у місті загинули близько 22 тис. мирних жителів. Понад 50 тисяч були депортовані до росії та тимчасово окупованих територій Донецької області.

Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів. Маріуполю загрожують екологічна катастрофа та спалах інфекційних хвороб.

Читайте також: У Маріуполі загарбники заарештували дівчину за синьо-жовту стрічку у косах

Колаборанта Костянтина Іващенка російські загарбники оголосили «мером» Маріуполя та створюють картинку «відновлення життя міста».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-