Миколаїв хочуть закрити на кілька днів, щоб «вполювати» коригувальників вогню

Миколаїв хочуть закрити на кілька днів, щоб «вполювати» коригувальників вогню

Укрінформ
З метою посилення боротьби з колаборантами, Миколаїв у рамках комендантської години на кілька днів планують закрити, щоб "відпрацювати" таких зрадників.

Як передає Укрінформ, про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім розповів в ефірі програми «Воздух» на YouTube-каналі «Ходорковський LIVE».

«Є люди, які або зневірилися, або вирішили заробити, не думаючи про наслідки. Це поодинокі випадки, але кожен такий випадок призводить до потенційних жертв. Коли вказують ворогу місця розташування військових. Ми хочемо це знищити в корені: є ідеї по комендантській годині, плануємо відпрацювання. Місто закриємо на кілька днів, підемо по будинках і відпрацюємо таких людей», - сказав Кім.

Як повідомляв Укрінформ, керівник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім пообіцяв платити по 100 доларів за інформацію про коригувальників ворожого вогню.

Глава Миколаївської ОВА в Телеграмі оприлюднив умови винагороди за інформацію про коригувальників вогню. Відомості про осіб, які, ймовірно, коригують вогонь окупанта, просять надсилати на електронну скриньку - 100otkima@gmail.com: ім'я та прізвище особи, яка здає окупанту місця знаходження українських військових або коригує вогонь ворога, а також докладний опис події або фактів, за наявності фото- та відеодоказів або факти в електронному вигляді, які вказують на те, що особа допомагає військовим рф.

У ніч на 18 липня Миколаїв зазнав масованого ракетного обстрілу російських загарбників. Влучили в автосалон та салон з продажу сільгосптехніки, а також вдарили по околицях міста. Сталися руйнування будівель та пожежі. Обласною прокуратурою розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-