Кім обіцяє гроші за інформацію про ворожих коригувальників

Кім обіцяє гроші за інформацію про ворожих коригувальників

Відео
Укрінформ
Начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім пообіцяв платити по 100 доларів за інформацію про коригувальників ворожого вогню.

Про це 100 доларів за інформацію про коригувальників ворожого вогню Кім сказав у відеозверненні в Телеграмі, повідомляє Укрінформ.

"Я платитиму 100 доларів кожному, хто наведе на навідника", - пообіцяв Кім.

Він пояснив, що українські спецслужби регулярно виявляють людей, які за винагороду погоджуються бути навідниками – коригувальниками вогню для російських окупантів. Цих зрадників вербують через телеграм-канали, обіцяючи їм анонімність.

"Анонімності ніякої немає, ми їх потихеньку ловимо, служби ефективно працюють із виявлення навідників, але треба допомагати", - зазначив Кім.

Також начальник ОВА нагадав, що область постійно перебуває під обстрілами, проте сьогодні, на щастя, обійшлося без жертв.

Читайте також: У Києві затримали агентку спецслужб рф, яка збирала координати для ракетних ударів

Як повідомляв Укрінформ, російські військові здійснили обстріл багатоквартирного будинку в тимчасово захопленій Снігурівці Миколаївської області, під час якого загинули четверо мирних жителів – задля зйомки пропагандистського телесюжету та звинувачення в обстрілі воїнів ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-