Дві з чотирьох збитих ракет рф впали на території Вільногірської громади Дніпропетровщини

Дві з чотирьох збитих ракет рф впали на території Вільногірської громади Дніпропетровщини

Укрінформ
Дві з чотирьох збитих українською ППО російських ракет впали на території Вільногірської громади Дніпропетровщини, люди не постраждали.

Про це повідомляє у Фейсбуці пресслужба Вільногірської міської ради, передає Укрінформ.

"Сьогодні близько 16:30 завдяки успішній роботі систем протиповітряної оборони над Дніпропетровщиною і Запорізькою областю було збито чотири ворожі ракети. В результаті уламки ракет дісталися території кількох громад, у тому числі й нашої: один влучив у покрівлю приватного будинку в с. Кринички, другий - у дерево в міському парку поблизу телевежі. Дякувати Богові, обійшлося без постраждалих", - зазначив міський голова Володимир Василенко.

Він висловив вдячність працівникам міських підрозділів Національної поліції та ДСНС за оперативні дії з фіксації та документування цих подій.

Читайте також: ЗСУ збили три крилаті ракети над Дніпропетровською областю

Як повідомляв Укрінформ, у суботу підрозділи протиповітряної оборони командування “Схід” знищили чотири із шести російських ракет типу Х-101(Х-555), які були запущені з району Каспійського моря. Дві ракети влучили у сільгосппідприємство в Чигиринському районі Черкащини. Попередньо, обійшлося без жертв, знищено сільгосптехніку та завдано шкоди нечисельному поголів’ю худоби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-