У Генічеську загарбники зламали руки рибалкам за «порушення»

У Генічеську загарбники зламали руки рибалкам за «порушення»

Укрінформ
У Генічеську Херсонської області російські загарбники зламали руки місцевим рибалкам, які нібито порушили "заборону рибалити в морі".

Про це повідомляє у Фейсбуці пресслужба Херсонської обласної військової адміністрації, передає Укрінформ.

"У Генічеську місцеві жителі продовжують скаржитися на тиск і мародерство з боку окупантів. Зокрема, розповідають, що через нібито порушення “заборони рибалити в морі” місцевим рибалкам окупанти зламали руки", - йдеться у повідомленні.

В ОВА також поінформували, що в Херсоні триває захоплення супермаркетів та підприємств. Зокрема, відтепер на місці колишнього «Фреша» буде «Ситий маркет». Подібні магазини вже працюють на місці захоплених: ціни там вищі у декілька разів, а продукція практично вся з тимчасово окупованого Криму та росії.

Читайте також: У Генічеську росіяни тримають викрадених людей у підвалі і змушують вихваляти путіна

Люди масово покидають своє майно, рятуючись від загарбників. Вони виїжджають на свій страх та ризик, бо агресори не погоджують надання “зелених коридорів”. Ті, хто залишаються, змушені жити в нелюдських умовах: без ліків та продуктів, без газо-, водо- та електропостачання. Після останніх вдалих знищень ЗСУ військових об’єктів противника повідомляють про випадки, коли окупанти силою виганяють людей із бомбосховищ і самі там переховуються, зауважили в ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсонській облраді закликають мешканців виїжджати, хто не може – подбати про укриття, їжу та воду.

При цьому ворог блокує евакуацію з регіону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-