Після зливи вулиці Маріуполя тонуть у нечистотах

Після зливи вулиці Маріуполя тонуть у нечистотах

Відео
Укрінформ
У Маріуполі через сильні опади вулиці затопило водою і нечистотами із забитих дощових зливів та каналізації.

Про це повідомляє у Телеграмі радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

"Маріуполь. Гарна новина - вода є. Погана - її забагато. Очікувано - перша гроза, і місто перетворено на Венецію. Гірше - на Венецію з нечистот. Забиті ливневі відводи та каналізація опинились на вулицях", - ідеться у повідомленні.

На думку Андрющенка, якщо така погода протримається декілька днів, вода підмиє фундаменти, і будинки, які найбільше постраждали від обстрілів, почнуть падати.

Читайте також: У Маріуполі восени загарбники розпочнуть «офіційну мобілізацію»

"Що зараз відбувається в будинках та квартирах, де пошкоджено дах (а таких абсолютна більшість) - важко уявити. Маріуполь - місто, де кожний прояв погоди стає катастрофою", - наголосив радник мера.

Він порадив маріупольцям вимагати від окупантів термінового водолазного очищення дощової каналізації і триматися подалі від розтрощених будівель.

Читайте також: В ОРДЛО почалася агіткампанія до «референдуму» - правозахисники

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване ворожими обстрілами. Знищені та зруйновані підприємства, міська комунальна інфраструктура, школи, дитсадки, лікарні, житлові будинки.

Маріуполь сьогодні без нормального постачання світла, води, газу. Від початку російського вторгнення у місті загинули близько 22 тис. мирних жителів. Понад 50 тис. - депортовані до росії та тимчасово окупованих територій Донецької області.

Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів. Маріуполю загрожують екологічна катастрофа та спалах інфекційних хвороб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-