На Херсонщині загарбники не змогли сформувати «поліцію» з місцевих

На Херсонщині загарбники не змогли сформувати «поліцію» з місцевих

Укрінформ
На Херсонщині російські загарбники не змогли сформувати «поліцію» з місцевих, тому залучили «кадри» з так званих «лднр».

Про це заявив в ефірі телемарафону перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський, передає Укрінформ.

«Насправді дуже невелика кількість (правоохоронців перейшли на сторону ворога на Херсонщині – ред.). Саме тому в останній десь тиждень у нас велика концентрація працівників «поліції» так званої днр, які сьогодні працюють у Херсоні. Вони (загарбники – ред.) не змогли сформувати свою «поліцію» так звану з місцевих і вимушені залучати кадри «лднр», - зазначив Соболевський.

Він також повідомив, що в обласному центрі помічені авто «поліції» з так званих «лднр». Відповідні фото - підтвердження Соболевський також виклав у Фейсбуці й закликав містян триматися на відстані від цих осіб.

Читайте також: Мешканців Херсонщини закликають виїжджати, хто не може – подбати про укриття, їжу та воду

Як повідомляв Укрінформ, за фактом смерті колишнього керівника служби громадської безпеки Головного управління Нацполіції в Херсонській області Олега Худякова розпочато кримінальне провадження. За інформацією херсонських видань, Худяков наклав на себе руки після викрадення російськими загарбниками. Ймовірно, його примушували до співпраці, але він на це не пішов.

У Новій Каховці вбили зрадника, колишнього поліцейського, який погодився на співпрацю з загарбниками — Сергія Томку.

Фото: Суспільне Херсон

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-