Зеленський приїхав до Криворізького району і провів нараду

Зеленський приїхав до Криворізького району і провів нараду

Фото, відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський провів нараду з питань оперативної обстановки на території Криворізького району Дніпропетровської області.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба глави держави.

Зазначається, зокрема, що Зеленський заслухав доповідь командувача оперативного угруповання військ «Каховка», бригадного генерала Михайла Драпатого щодо ситуації в регіоні, стану справ у військових частинах та підрозділах.

Президента також поінформували про будівництво оборонних споруд, матеріально-технічне забезпечення військ.

Читайте також: Зеленський сказав, за яких умов бойові дії можуть завершитися до кінця року

У свою чергу начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул розповів про функціонування міста в умовах воєнного стану, взаємодію комунальних підприємств з військовими, забезпечення міста продуктами харчування та медикаментами.

Також він торкнувся гуманітарних питань, зокрема створення комфортних умов і забезпечення всім необхідним тимчасово переміщених осіб.

Окремо на нараді обговорили проблеми функціонування підприємств важкої промисловості у Кривому Розі в умовах воєнного стану та створення умов для відновлення їх повноцінної роботи.

Як повідомлялося, російські війська вранці 8 липня обстріляли дві громади у Криворізькому районі Дніпропетровської області.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-