Червоний Хрест вдруге роздавав гуманітарну допомогу в Маріуполі

Червоний Хрест вдруге роздавав гуманітарну допомогу в Маріуполі

Укрінформ
У тимчасово захопленому російськими загарбниками Маріуполі вдруге відбулася видача гуманітарної допомоги від Міжнародного Червоного Хреста.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

«В Маріуполі вдруге відбулася видача гуманітарної допомоги від Міжнародного Червоного Хреста на Східному в Лівобережному районі. Гуманітарну допомогу МЧХ видає за попереднім записом в чергу. Інформації про наступний візит, на жаль, немає. Але він буде», - написав Андрющенко.

Він зазначив, що можна дізнатись про місце, час та записатись в чергу за опублікованими ним телефонами.

«То передайте близьким - це додаткова можливість вижити. Користуйтесь. Бережіть себе та рідних. Тому що Маріуполь - це люди. І головне для тих, хто опинився заручником росіян, - дочекатись повернення України. А вона вже поруч», - наголосив радник мера.

Читайте також: У Маріуполі їжу для дітей готують на вулиці - як виглядає шкільна кухня

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване ворожими обстрілами.

Маріуполь сьогодні без нормального постачання світла, води, газу. Від початку російського вторгнення у місті загинули близько 22 тис. мирних жителів. Понад 50 тисяч - депортовано до росії та тимчасово окупованих територій Донецької області.

Читайте також: У Маріуполі доступ до води мають лише 3% населення

Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів. Маріуполю загрожують екологічна катастрофа та спалах інфекційних хвороб.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-