Постраждалих від ракетного удару по Сергіївці розселили і забезпечують гумдопомогою

Постраждалих від ракетного удару по Сергіївці розселили і забезпечують гумдопомогою

Укрінформ
На Одещині постраждалих від ракетного удару по Сергіївці розселили і забезпечують продуктами і всім необхідним. 

Про це розповів у відеозверненні начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко, передає Укрінформ.

"Продовжуємо займатися ліквідацією наслідків учорашнього ракетного удару по Сергіївці. Створений штаб, у складі якого працюють усі необхідні департаменти обласної та районної військових адміністрацій. Завдяки самоорганізації людей та роботі волонтерів організоване розселення. Починається відновлення пошкоджених будівель та надання гуманітарної допомоги всім постраждалим. Спільно з Червоним Хрестом розподіляються продуктові та гігієнічні набори, а також предмети першої необхідності", - зазначив Марченко.

Читайте також: ЗСУ відкинули ворога біля Новомихайлівки та змусили залишити Іванівку

За його словами, наразі оцінюється ступінь пошкодження будівель для визначення матеріальних компенсацій постраждалим. Утім, усі ці заходи не повернуть втрачені життя, наголосив начальник ОВА і висловив співчуття родинам і близьким загиблих.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч проти 1 липня російська армія завдала удару по селу Сергіївка Білгород-Дністровського району Одеської області. Ракети влучили у житлову дев'ятиповерхівку і базу відпочинку. Загинула 21 особа, зокрема 12-річний хлопчик. Серед постраждалих - діти і вагітна жінка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-