Херсонському колаборантові Стремоусову вже відомі

Херсонському колаборантові Стремоусову вже відомі "результати референдуму"

Укрінформ
Херсонський колаборант Стремоусов заявляє, що в області розпочалася підготовка до «референдуму» про приєднання до росії і навіть оголосив його результат.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє херсонське видання «Мост» з посиланням на ворожі телеграм-канали.

«Призначений росією заступником голови окупаційної адміністрації Херсонщини Кирило Стремоусов заявив, що в області розпочалася підготовка до «референдуму» про приєднання до рф», - йдеться у повідомленні.

Видання цитує Стремоусова, який каже вже, що «Херсонська область ухвалить рішення та приєднається до росії».

Як повідомляв Укрінформ, ідея з «референдумом», будь-які сценарії та маніпуляції російських загарбників і колаборантів зі «статусом» Херсонської області юридично нікчемні та не відповідають ні позиціям органів місцевого самоврядування, ні жителів області, заявив Соболевський.

Читайте також: Меру Херсона вдавалося балансувати, але загарбники встановили дедлайн - депутат облради

Депутати Херсонської обласної ради як представники спільних інтересів територіальних громад Херсонської області 12 березня ухвалили звернення про те, що Херсонщина – це частина суверенної та унітарної України.

У Херсоні 27 квітня місцеві жителі вийшли на мирну акцію протесту проти псевдореферендуму та російської окупації, загарбники використали проти людей газові і світлошумові гранати.

У тимчасово окупованому місті Херсон представники окупаційної влади 7 червня увірвалися до Державного архіву Херсонської області та викрали виборчу документацію зі списками виборців за 2019 рік. За попередньою версією, персональні дані виборців міста Херсона та області можуть бути використані окупантами для організації псевдореферендуму для зміни територіальних меж України.

За оцінками представників української влади, територію окупованої Херсонщини, незважаючи на відсутність "зелених коридорів", покинула половина населення області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-