Обстріли на Миколаївщині: вигоріли 10 гектарів пшениці, пошкоджене зерносховище

Обстріли на Миколаївщині: вигоріли 10 гектарів пшениці, пошкоджене зерносховище

Фото, відео
Укрінформ
На Миколаївщині минулої доби, 27 червня, внаслідок обстрілів російських військ згоріло 10 гектарів пшениці та зерносховище.

Про це повідомляє ГУ ДСНС в Миколаївській області у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«За чергову добу, 27 червня, в області вогнеборці загасили 5 пожеж, які виникли внаслідок ворожих обстрілів. Зокрема, через потрапляння боєприпасів та їх уламків, внаслідок бойових дій згоріло 10 гектарів озимої пшениці на корені на території Куцурубської ТГ Миколаївського району. Вогнеборці не допустили перекидання полум’я на поряд розташовані поля з озимою пшеницею», - йдеться у повідомленні.

Також внаслідок ворожих обстрілів горіло зерносховище на території Первомайської ТГ Миколаївського району. Вогнеборці пожежу площею 8 000 квадратних метрів ліквідували.

Обстріли на Миколаївщині: пошкоджене зерносховище, вигоріли 10 гектарів пшениці / Фото: ГУ ДСНС України у Миколаївській області

Крім того, виникли займання гаражів та сухої трави й сміття на відкритих територіях м. Миколаєва та Мішково-Погорілівської ТГ Миколаївського району.

Читайте також: рф завдає навмисних ударів по зерносховищах в Україні та провокує голод у світі – Боррель

Як повідомлялося, 24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-