Україна під ракетними обстрілами – ситуація у регіонах станом на ранок

Україна під ракетними обстрілами – ситуація у регіонах станом на ранок

Укрінформ
російські військові рано вранці завдали ракетних ударів по Україні.

Як передає Укрінформ, про це ідеться у зведеній інформації військово-цивільних адміністрацій про ситуацію в регіонах України станом на 8:00 25 червня.

росіяни сьогодні зранку обстріляли Миколаїв. Інформація про наслідки уточнюється. У Баштанському районі тривають обстріли у Березнегуватській громаді. Також ворог обстрілює села по лінії розмежування. Інформація про постраждалих і руйнування уточнюється. У Миколаївському районі сьогодні вранці с. Первомайське Первомайської громади зазнало обстрілів, є значні руйнації будівель та електричного трансформатора. Близько 6:50 зафіксовані ворожі удари у с. Костянтинівка Костянтинівської громади. Одна людина поранена. Також сьогодні зранку обстрілів зазнало село Лимани Галицинівської громади. Наслідки уточнюються.

У Львівській області сьогодні о 4-й годині ранку війська рф здійснили кілька ракетних ударів по військовому об’єкту на Яворівщині. Дві ракети були збиті. Інформація про наслідки та постраждалих уточнюється.

У Хмельницькій області сьогодні під час повітряної тривоги ППО збила дві ракети. Уламки однієї впали у лісі в Кам’янець-Подільському районі. Травмованих немає. Уламки від іншої ракети впали у сільському саду однієї з тергромад Хмельницького району. Загиблих і травмованих немає. Пошкоджено вікна та двері в декількох житлових будинках.

У Житомирській області через масовані ракетні удари о 4:15 зафіксовано незначні ушкодження об’єктів інфраструктури. Одна людина загинула та одна була поранена. Деталі з’ясовуються.

У Чернігівській області сьогодні зранку агресори завдали масованого ракетного удару по селищу Десна. Є руйнування інфраструктури. За попередніми даними, жертв немає. Інформація уточнюється.

Читайте також: росіяни випустили по Чернігівщині та Житомирщині понад 40 ракет

У Дніпропетровській області ворог знову обстріляв Криворізький район, що межує з Херсонщиною, Широківську та Зеленодольську громади. У Зеленодольській громаді є руйнування житла. Постраждала літня жінка.

Вчора ввечері російські снаряди влучили в інфраструктуру у Київському районі Харкова, горіли офісні приміщення. Також спалахнула пожежа у приватному будинку. За попередніми даними, постраждалих немає. Близько 5-ї години ранку ворог вкотре обстріляв Чугуїв та Чугуївський район. Горіли приватні будинки та господарські споруди. Постраждала 85-річна жінка. Загалом протягом доби у Харківській області поранення дістали 5 осіб. Загинула одна людина у Балаклії.

Жителі Херсонщини уже 26 днів перебувають без мобільного та інтернет-зв’язку, з кожним днем усе важче стає зняти гроші з банківських карток. Великий тиск росіяни продовжують здійснювати на освітян та медиків. Місцеві колаборанти заявляють про підготовку до нового навчального року за новою російською програмою, з новими підручниками та вчителями. З початку липня анонсують роботу медзакладів під керівництвом росії.

У Луганській області російські військові атакували промзону Сєвєродонецька, намагалися зайти у Лисичанськ з півдня та заблокувати місто. По Лисичанську ворог завдав авіаудару. З артилерії росіяни обстрілювали села Синецький та Павлоград, сєвєродонецьке об’єднання "Азот" та "Склопластику". Також обстріляні Вовчоярівка, Білогорівка і Лоскутівка. У районах Метьолкіного, Сиротиного та Воронового російська армія проводить штурмові дії, аби витиснути підрозділи українських військових із зазначених районів. У Лисичанську двоє людей загинули, троє поранені, з них двоє дітей.

У Донецькій області вночі тривали ворожі артилерійські та мінометні обстріли позицій та населених пунктів. Зафіксовано артилерійські обстріли Мар'їнки, Красногорівки, Новомихайлівки, Авдіївки (вночі - центральної міської лікарні, близько 4-ї години ранку - центральної частини міста), Українська. Протягом доби росіяни стріляли із танків, артилерії, мінометів, РСЗВ "Град" та "Ураган", вдарили ракетою ЗРС С-300. В Авдіївці війська рф завдали удару по залізничній тяговій підстанції. Обстріляні житлові сектори Бахмута і Красногорівки, у Кураховому - завод "Електросталь". Також ворог обстрілював Гродівку, Богданівку, Карлівку, Первомайське, Південне. П'ятеро людей загинули, четверо поранені.

Водночас відносно спокійно ніч минула у Волинській, Закарпатській, Рівненській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Вінницькій, Запорізькій, Одеській, Тернопільській, Кіровоградській, Черкаській, Полтавській, Сумській, Київській областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-