росіяни випустили по Чернігівщині та Житомирщині понад 40 ракет

росіяни випустили по Чернігівщині та Житомирщині понад 40 ракет

Укрінформ
російські військові вранці з території білорусі випустили 20 ракет по селищу Десна Чернігівської області, ще 24 ракетами обстріляли військові об’єкти навколо Житомира.

Як передає Укрінформ, Житомирський міський голова Сергій Сухомлин повідомив у відеозверненні, що по місту нічого не прилетіло.

«Сьогодні зранку ми всі прокинулися від гучних вибухів. Слава Богу, по Житомиру нічого не прилетіло. Були обстріляні військові об’єкти навколо Житомира. З літаків, які зайшли з білорусі, були запущені ракети. Сумарно було 24 ракети запущено по військовим частинам і об’єктам навколо Житомира», - зазначив мер.

Читайте також: Загарбники обстріляли Чернігівщину та Житомирщину

Сухомлин додав, що наразі на кордоні з білорусю та навколо Житомира продовжують будувати укріпрайони.

Близько 5.00 Житомирська міськрада повідомила про небезпеку в місті та навколо нього. Повітряна тривога тривала з 5.05 до 7.04.

Також близько 5 години ранку масового ракетного обстрілу зазнала Чернігівська область, повідомляє в Фейсбуці Оперативне командування “Північ”.

“Сьогодні, 25 червня, близько 5 години ранку Чернігівська область зазнала масового ракетного обстрілу. З території республіки білорусь з літаків та з землі було випущено 20 ракет по селищу Десна”, - ідеться в повідомленні.

Унаслідок обстрілів зруйновано об'єкти інфраструктури. Попередньо без втрат. Подробиці уточнюються та будуть повідомлені згодом.

В ОК “Північ” нагадали, що не слід публікувати фото та відео наслідків ракетних ударів.

Читайте також: Неспокійний ранок у Миколаєві: Сєнкевич каже про вибухи у місті

Як повідомлялося, 24 червня російські військові обстріляли Миколаїв, Харківщину та Одещину. По останній росіяни випустили близько 70 ракет, вбивши 10 осіб, ще 29 – отримали поранення.

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб і балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-