Андрющенко: У Маріуполь приїхав «головний від росії в Донецьку» - проконтролювати мародерство

Андрющенко: У Маріуполь приїхав «головний від росії в Донецьку» - проконтролювати мародерство

Відео
Укрінформ
24 червня в Маріуполь приїхав так званий прем’єр-міністр "днр" Віталій Хоценко, який поставив окупантам завдання протягом місяця вивезти увесь металопрокат.

Про це повідомив у Телеграмі радник міського голови Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

«Сьогодні в Маріуполь приїхав головний від росії в Донецьку - так званий прем’єр-міністр. Акурат після вчорашнього візиту попів московського патріархату. Інспектував порт. Поставлено завдання забезпечити мародерство відвантаження всього металопрокату протягом місяця», - йдеться у повідомленні.

За словами радника маріупольського мера, вперше публічно був присутній окупаційний самопроголошений мер Маріуполя Костянтин Іващенко – для промоції та популяризації серед населення.

Як повідомляв Укрінформ, із морського порту Маріуполя загарбники крадуть український металопрокат для відправлення в Ростов-на-Дону.

Читайте також: Метінвест просить владу накласти санкції на росіян, які крадуть український метал

У Маріуполі побувала делегація московського патріархату: місцевим попам наказали посилити пропаганду, якнайшвидше відновити церкви, а храм УПЦ – знести або переробити під стандарти РПЦ.

Агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-