Обласний центр екстреної меддопомоги у Чернігові мають відремонтувати за 1,5 місяця

Обласний центр екстреної меддопомоги у Чернігові мають відремонтувати за 1,5 місяця

Фото
Укрінформ
Чернігівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, пошкоджений російськими обстрілами, планують відбудувати за півтора місяця.

Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Чернігів. У місті продовжуються відновлювальні роботи. Триває відбудова Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», - зазначив він.

Тимошенко нагадав, що приміщення центру постраждало у перші дні повномасштабного вторгнення: були вибиті вікна і двері, а один зі снарядів зруйнував стіну.

Заступник керівника ОП розповів, що вже демонтовано пошкоджені елементи системи опалення, частково виконано роботи з демонтажу віконних та дверних блоків, робітники готуються до встановлення вікон та дверей.

«Щоб завершити все заплановане, будівельникам потрібно близько півтора місяця. На ремонт приміщення спрямовано понад 2,7 млн гривень», - пояснив Тимошенко.

Читайте також: Мама і 11-річна донька, яких поранило на вокзалі в Краматорську, вирушили на реабілітацію в США

Як повідомлялося, 24 лютого 2022 року російська федерація розпочала повномасштабне вторгнення в Україну, чим продовжила збройну агресію, що триває з 2014 року. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Наприкінці березня – на початку квітня українські сили оборони звільнили від російських загарбників населені пункти Київщини, Чернігівщини та Сумщини. Однак обстріли росіянами прикордонних територій у Сумській і Чернігівській областях тривають.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-