У Маріуполі загарбники прослуховують дзвінки з російських сім-карток

У Маріуполі загарбники прослуховують дзвінки з російських сім-карток

Укрінформ
У Маріуполі застерегли людей, які почали користуватись російським мобільним оператором “фенікс” про прослуховування.

Про це у Телеграмі зазначив радник міського голови Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

За словами радника міського голови, формально - окупанти роздають картки “феніксу”. А фактчино - люди, наближені до місцевих колаборантів, продають їх по 450 грн. Вони користуються бажанням людей вийти на зв’язок з рідними.

"Все, що робиться окупантами в бік “покращення”, перетворюється на знущання в чергах та наднаживу на горі», - акцентував Андрющенко.

Він також застеріг маріупольців, хто вже почав користуватись російським мобільним оператором “фенікс”, не забувати, що окупанти прослуховують все в Маріуполі: «Кожне необережне слово - ризик для людини в Маріуполі. Не наражайте близьких на небезпеку».

Читайте також: Маріуполь продовжує спротив: двоє військових рф підірвалися на «Азовсталі»

Окрім цього, як повідомив у Телеграмі Петро Андрющенко, в Лівобережному районі Маріуполя російські загарбники зносять будинки, виганяють людей на вулицю та продовжують мародерство.

«Знесення будинків продовжується. Концентруються у Лівобережному районі. Всі багатоповерхівки по бул. Меотиди до номера 46 буде мчсниками росії знесено. Людей просто виганяють на вулицю, можливості забрати особисті речі не дають», - написав Анрющенко.

Він також додав, що російські «рятувальники» не нехтують мародерством. Пошуком загиблих під завалами ніхто не займається, але за хабар можуть окремо пошукати за вказаною адресою.

Читайте також: У Маріуполі загарбники розпочали ексгумацію загиблих

Як повідомляв Укрінформ, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Маріуполь сьогодні без нормального постачання електрики, води, газу. Від початку російського вторгнення у місті загинули близько 22 тис. мирних жителів. Понад 50 тисяч депортовано до росії та тимчасово окупованих територій Донецької області.

Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів. Маріуполю загрожують екологічна катастрофа та спалах інфекційних хвороб.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-