Ворог посилив обстріли Харкова і атакує місто фейками

Ворог посилив обстріли Харкова і атакує місто фейками

Укрінформ
Міський голова Харкова Ігор Терехов закликав мешканців якнайменше перебувати поза домом та укриттями через посилення ворожих обстрілів, а також не вірити дезінформаційним вкиданням.

Про це він сказав у відеозверненні, опублікованому у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Дорогі харків'яни, прошу берегти себе, поменше перебувати поза домом чи укриттями. Не забувайте, що війна йде, і ворог не лише посилив обстріли, а й робить упор на дезінформацію харків'ян. Тому прошу вас вірити не тому, що незрозумілі люди вивішують у вас на під'їздах чи розповідають у чергах, а користуватися офіційною інформацією», - заявив міський голова.

Читайте також: На Харківщині за добу від російських обстрілів загинула одна людина, п’ятеро поранені

Він зазначив, що останні кілька днів були у Харкові дуже неспокійними. У зв'язку з цим він скасував заплановану поїздку до Мадриду, щоб «бути в місті для більш ефективної координації з військовими з оборони Харкова та забезпечення максимальної життєдіяльності міста та роботи наших комунальних підприємств».

Як повідомлялося, раніше в соцмережах поширювалася інформація про те, що Харкову нібито загрожує спалах холери.

Крім того, на багатьох під'їздах з'явилися оголошення із закликом залишати відчиненими вхідні двері до квартир нібито на вимогу армії та тероборони для облаштування вогневих позицій. У міськраді спростували цю інформацію.

Читайте також: Арестович попередив харків'ян про нову загрозу для міста

А після того, як Терехов оголосив про те, що поїде до Мадриду на зустріч із архітектором Норманом Фостером та інвесторами післявоєнного відновлення Харкова, з'явилися чутки, що він не повернеться.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-