Арестович попередив харків'ян про нову загрозу для міста

Арестович попередив харків'ян про нову загрозу для міста

Відео
Укрінформ
Радник голови Офісу президента Олексій Арестович попередив, що Харкову загрожують 5-7 БТГр, 6 штурмовиків та 15-18 гелікоптерів.

Про це він заявив в інтерв'ю Марку Фейгіну, передає Укрінформ.

За словами Арестовича, у прикордонній Бєлгородській області росіяни розмістили сили, які можуть атакувати Харків, проте взяти його не зможуть - їх замало.

"Десь 5 – 7 батальйонних тактичних груп, які у разі введення за напрямком можуть завдати Харкову великих неприємностей. Вони не візьмуть місто, одразу кажу, але просунутися ближче до Харкова, поставити під загрозу масованих ударів польової артилерії можуть. Крім того, там є ще штук 6 штурмовиків та 15-18 вертольотів на цьому напрямку", - розповів радник голови ОП.

Читайте також: росіяни вдарили ракетами по газопереробному підприємству на Харківщині

Арестович просить харків'ян не нехтувати сигналами про повітряну тривогу.

"По Харкову били, б'ють і будуть бити, напевно, ще деякий час. Це завдасть великої кількості неприємностей, якщо так можна назвати загибель мирних жителів, втрати й так далі. Тому харків'янам потрібно бути дуже обережними та розуміти, що вони знову стали прифронтовим містом у буквальному сенсі", - зауважив Арестович.

Як раніше повідомляли у Генштабі ЗСУ, на Харківському напрямку ворог намагається не допустити виходу Сил оборони на державний кордон України та в тил російського угруповання військ, що діє на Слов’янському напрямку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-