У Миколаєві ворог ракетними ударами пошкодив 21 багатоповерхівку, трансформатор та спортклуб

У Миколаєві ворог ракетними ударами пошкодив 21 багатоповерхівку, трансформатор та спортклуб

Відео
Укрінформ
У результаті ракетних ударів російських загарбників по Миколаєву пошкоджено 21 багатоквартирний будинок, три приватні, трансформаторну підстанцію, приміщення спортивного клубу та промисловий об'єкт.

Про це йдеться у Телеграмі міського голови Миколаєва Олександра Сєнкевича, передає Укрінформ.

“У результаті ракетних ударів по Миколаєву пошкоджено 21 багатоквартирний будинок, три приватні, трансформаторну підстанцію, приміщення спортивного клубу та промисловий об'єкт. У будинках пошкодило покрівлю і балкони, повибивало вікна, повикручувало вхідні металеві двері, є квартири, де від ударної хвилі знесло міжкімнатні стіни”, - сказав Сєнкевич.

За його словами, на місці працюють комунальні служби міста. Вони зачищають проїзди від скла, каміння та сміття, допомагають людям забити вікна і двері. Аварійні бригади "Миколаївгазу" та "Миколаївобленерго" відпрацьовують свої об‘єкти.

У співпраці з волонтерами організовано підвіз питної води та гарячого харчування.

Людям, які потребують тимчасового розміщення, надано прихисток.

Читайте також: Ракетний удар по Миколаєву: пошкоджені понад 10 будинків та об'єкт інфраструктури

Як повідомлялося, 17 червня внаслідок ранкового ракетного удару двоє людей загинули, ще 20 дістали поранення. За уточненими даними, 16 з них госпіталізовано, четверо - від госпіталізації відмовились. Серед поранених - дві дитини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-