Загарбники двічі вдарили ракетами по селищу Пісочин під Харковом – поліція

Загарбники двічі вдарили ракетами по селищу Пісочин під Харковом – поліція

Фото
Укрінформ
Загарбники вночі 16 червня двічі вдарили ракетами по смт Пісочин, що за десять кілометрів від Харкова, пошкоджене ремонтне підприємство, люди не постраждали.

Про це в Телеграмі повідомив відділ комунікації поліції Харківської області, передає Укрінформ.

«Учора вночі (близько 23-ї години - ред.) російські окупанти випустили дві ракети по передмістю Харкова. В результаті зазнало руйнувань приватне ремонтне підприємство, яке не має жодного відношення до військових об’єктів. Вибухами пошкоджено цегляний ангар, ударною хвилею - прилеглі приміщення. Одна з воронок снаряда сягає близько 5 метрів у глибину», - розповіли в поліції.

Як повідомив голова Пісочинської громади Олег Чернобай, потужні боєприпаси, якими вдарили росіяни по селищу, впали неподалік від адміністративної будівлі.

«Приміщення та будівлі не зруйновані повністю, але зазнали пошкоджень. Це і багатоповерхівки, авто, виробничі приміщення, одна адміністративна будівля, яка перебуває у комунальній власності селищної ради. В адмінбудівлі пошкоджені покрівля, вікна, комунікації, фасадна частина», — зазначив селищний голова.

Внаслідок вибуху також упала водонапірна вежа, що вже не працювала. Її завалило на дах господарчої споруди, де був цех із ремонту мотоциклів та авто.

«Це була споруда на приватній території, де люди працювали, ремонтували автотранспорт. Внаслідок вибухів пошкоджено понад 10 автівок», — сказав Чернобай.

Під час вибуху в повітря підняло тонни землі, каміння та ґрунт, їх розкидало на сотні метрів. З-під землі на поверхню викинуло й снаряд часів Другої світової війни.

Як повідомлялося, на Харківщині за минулу добу внаслідок російських обстрілів поранення отримали дві людини, також пошкоджено не менше 10 приватних будинків, зруйнована школа і багатоквартирний будинок. У Харкові зазнали обстрілів Шевченківський, Новобаварський і Холодногірський райони. В результаті пошкоджені промислові будівлі та будівлі приватного підприємства.

Читайте також: У Харкові ракетним обстрілом ворог зруйнував м’ясокомбінат – поліція

Вранці 17 червня ворог завдав ракетного удару по промисловій зоні міста Первомайський, в результаті чого одна людина отримала поранення.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-