У Харкові ракетним обстрілом ворог зруйнував м’ясокомбінат – поліція

У Харкові ракетним обстрілом ворог зруйнував м’ясокомбінат – поліція

Фото
Укрінформ
В Індустріальному районі Харкова в ніч на 17 червня російські війська ракетою Х-59 зруйнували м’ясокомбінат.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов, передає Укрінформ.

«Ураження завдано по території місцевого м'ясокомбінату. Жодних військових там не було. Руйнувань зазнали цеха обвалки, підстанція та територія мийки. Постраждали авто, причеп рефрежиратора, спеціальна техніка та устаткування комбінату. На щастя, потерпілих немає. Проведено необхідні слідчі дії із фіксації пошкоджень, вилучено речові докази. За попередніми даними, удар нанесено авіаракетою X-59», - повідомив Болвінов.

Він зазначив, що цей удар є черговогим випадком нищення цивільних об'єктів критичної інфраструктури російською армією.

Х-59 «Овід» — радянська/російська високоточна авіаційна ракета класу «повітря-поверхня» середнього радіусу дії. Призначена для ураження наземних ы надводних об'єктів, прикритих ППО, що візуально виявляються оператором у будь-який час в день у простих метеоумовах, а також різновиди для вседобового та протикорабельного застосування.

Читайте також: На Харківщині за добу ворог поранив двох людей

Як повідомлялося, в Харкові ворожа ракета в ніч на 16 червня зруйнувала підприємство харчової промисловості в Індустріальному районі. Збитки, за попередніми розрахунками, складають не менше 20 млн грн.

Фото: Фейсбук Сергія Болвінова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-