У Вінниці на концерті-лотереї зібрали понад 200 тисяч для ЗСУ

У Вінниці на концерті-лотереї зібрали понад 200 тисяч для ЗСУ

Укрінформ
У Вінниці в ході благодійного концерту-лотереї з призами від відомих українців зібрали понад 200 тис. на автівки для ЗСУ.

Про це повідомляє Вінницька міська рада, передає Укрінформ.

«У Вінниці в студії радіо «Місто над Бугом» відбувся благодійний концерт-лотерея. Під час заходу розіграли оригінальні подарунки від відомих українців, на кошти з яких придбають автомобілі для військових Збройних сил України. Загалом вдалося продати 1002 квитки та зібрати 200 400 гривень», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що організували захід міський Палац мистецтв та Благодійна організація «Міжнародний об’єднаний фонд допомоги» за підтримки Вінницької міської ради. Виступи артистів та розіграш транслювались в режимі онлайн. У студії наживо виступав Пан Карпо, гурт «Sunrise» та Влад Гнатовський, співаки Аліна Дробасюк і Вадим Курилех.

В проміжках між концертними номерами відбувався розіграш лотереї між глядачами, які придбали квитки на онлайн-концерт. Придбали їх глядачі не лише з України, а й з Канади, США, Ізраїлю та Німеччини.

Серед призів лотереї була картина з пам’ятними місцями Вінниці з колекції міського голови Сергія Моргунова, футболка капітана збірної України Андрія Ярмоленка з підписами усієї команди, а також індивідуальне музичне привітання від лідера Pianoboy – Дмитра Шурова, рожева панама від Kalush Orchestra з автографами гурту, брендове худі від Павла Зіброва і унікальна біографічна книга про легендарні мультфільми «Острів скарбів», «Пригоди капітана Врунгеля» від актора Віктора Андрієнка й відомих художників-мультиплікаторів. Також розігрувались футболки та фірмова атрибутика від Dizel Studio з автографами акторів, м’яч від Асоціації футболу України з підписами легенд українського футболу і дизайнерські футболки з авторськими патріотичними принтами та інші подарунки.

За кошти, зібрані з продажу квитків, організатори вже придбали одну автівку для військових. Залишилося дозбирати на ще одну – не вистачає менше третини. Їх дозбирають під час онлайн-гри «Що? Де? Коли?», яка відбудеться 18 червня, додали в міськраді.

Читайте також: Із зони бойових дій у Вінницю переїхали вже 25 підприємств

24 лютого президент росії володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф знищують об'єкти інфраструктури, житлові райони українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-