Ворог у наступ не йде, але постійно обстрілює Миколаїв та область - Кім

Ворог у наступ не йде, але постійно обстрілює Миколаїв та область - Кім

Укрінформ
На Миколаївщині ворог у наступ не йде, але постійно обстрілює всі прифронтові громади та місто Миколаїв.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Віталій Кім під час національного телемарафону, передає кореспондент Укрінформу.

“Ворог у наступ не йде, але постійно обстрілює всі прифронтові громади. Сьогодні особливо гаряче було у Широківській та Березнегуватській громадах Баштанського району. Обстрілювали і місто Миколаїв, у тому числі і зі ствольної артилерії. Загиблих немає, але є поранені”, - сказав Кім.

Він також зазначив, що люди у прифронтових селах, які там залишилися, забезпечені необхідним мінімумом продуктів харчування. Хоча таких мешканців наразі небагато, бо вже місяць там тривають постійні обстріли.

Читайте також: ЗСУ знищили ворожий безпілотник на Миколаївщині

“Там залишилися лише ті, хто відмовляється виїхати, вони приглядають за селом та майном сусідів”, - наголосив голова ОВА.

Як повідомлялося, на Миколаївщині за весь період війни загинули близько 400 цивільних людей.

Читайте також: На Миколаївщині загарбники пошкодили понад 4,8 тисячі цивільних об’єктів

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-