На Миколаївщині загарбники пошкодили понад 4,8 тисячі цивільних об’єктів

На Миколаївщині загарбники пошкодили понад 4,8 тисячі цивільних об’єктів

Укрінформ
На Миколаївщині з початку повномасштабного російського вторгнення пошкоджено частково або повністю 4 тисячі 831 цивільний об’єкт.

Про це повідомляє пресслужба обладміністрації у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Станом на 13 червня з початку російського вторгнення на Миколаївщині пошкоджено частково або повністю 4831 цивільний об’єкт. З них 3040 - житлового фонду, 210 навчальних та 34 медичних закладів, 99 об’єктів культури», - йдеться у повідомленні.

Також зазнали руйнувань 42 промислові підприємства.

Повідомляється, що на Миколаївщині у результаті обстрілів російських військ минулої доби, 12 червня, пошкоджено житлові будинки та зруйновано фермерські склади.

«У Баштанському районі 12 червня були обстріли у Широківській громаді. За попередньою інформацією, потерпілих немає, але пошкоджені житлові будинки і зруйновані фермерські склади. Тривають обстріли й у Березнегуватській громаді, пошкоджені житлові будинки», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що зранку 13 червня у Миколаєві лунали вибухи. Інформація уточнюється.

Нині в області тривають роботи з відновлення газо- та електропостачання у населених пунктах, які постраждали внаслідок війни.

Без газопостачання залишаються 6578 споживачів, у 92 населених пунктах припинено електропостачання, водопостачання та водовідведення.

Читайте також: На Миколаївщині за добу дев'ятеро людей зазнали поранень унаслідок ворожих обстрілів

Як повідомлялося, 24 лютого рф розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення. Сили оборони України чинять запеклий опір російським військам. Станом на 13 червня українські захисники знищили близько 32 300 росіян.

Фото: Миколаївська ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-