Харків вночі обстрілювали зі «Смерчів» та «Ураганів», ракетних ударів зазнали промпідприємства

Харків вночі обстрілювали зі «Смерчів» та «Ураганів», ракетних ударів зазнали промпідприємства

Укрінформ
Минулої ночі війська рф обстрілювали житлові квартали Харкова з РСЗВ «Смерч» та «Ураган», а промислові підприємства зазнали ракетних ударів.

Про це повідомив 13 червня в ефірі телемарафону новин голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Вночі знов обстрілювали місто Харків, житлові квартали Шевченківського району. Обстрілювали з артилерії, з реактивних систем залпового вогню «Смерч» та «Ураган». Крім того, було кілька ракетних дарів по промислових будівлях», - сказав Синєгубов.

За даними ОВА, внаслідок денних обстрілів 12 червня в Харкові 1 цивільний отримав поранення. Також російські загарбники обстріляли Чугуївський та Ізюмський райони області. У Коробочкиному на Чугуївщині одна людина отримала поранення.

Читайте також: Зранку у Миколаєві лунали вибухи, Сумщину обстріляли з території рф – ситуація у регіонах

На півночі, північно-східному напрямку в області тривають бойові дії.

«Там ворог намагається перегруповуватися. Також намагається компенсувати втрати живої сили. Залишається гарячим Ізюмський напрямок. Там ворог намагається атакувати, прорвати наші позиції, однак успіхів не має, постійно відходить на раніше зайняті позиції. Я нагадаю, що Ізюмський напрямок для ворога є принциповим, оскільки через нього він направляє додаткові сили броньованої техніки та живої сили на Донецький та Луганський напрямок», - сказав Синєгубов.

Він зазначив, що на Ізюмщині постійно ворог перегруповується та атакує позиції ЗСУ великими силами, однак проривів не має.

Як повідомлялося, на Ізюмщині Повітряні сили ЗСУ 12 червня збили ворожий бомбардувальник Су-34. Літак упав на тимчасово захоплену ворогом територію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-