Радник мера Маріуполя показав, чим загарбники годують дітей у школах

Радник мера Маріуполя показав, чим загарбники годують дітей у школах

Фото
Укрінформ
Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко оприлюднив фото шкільних обідів, якими російські загарбники годують дітей у захопленому місті.

Відповідні фотографії з «показової школи» Андрющенко опублікував у Телеграмі, передає Укрінформ,

«Показова для окупантів школа №53. Саме тут вкрали перші розумні дошки, сюди привозять всіх «великих гостей», аби показати, що «життя налагодилось». Стандартне харчування для дітей. Шматок хліба. Бурда з тушкованої капусти. Рідке какао та булка. Діти кажуть, що їсти можна лише булку та хліб», - написав Андрющенко.

Він зазначив, що батькам учнів загарбники розповідають, наскільки краще стало з приходом росії.

Андрющенко також навів для порівняння фото зі шкільної їдальні в Маріуполі ще чотири місяці тому. На ньому можна побачити різноманітніший асортимент: м'ясну котлету, картопляне пюре, сік, мандарини та салат.

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі масштабну гуманітарну катастрофу. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів, тут немає нормального енерго-, водо- та газопостачання.

Читайте також: З Маріуполя загарбники вивозять вцілілий транспорт, дитячі майданчики та медтехніку

Від початку російського вторгнення у Маріуполі загинули до 22 тис. мирних жителів. Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів. Наразі йому загрожують екологічна катастрофа та спалах інфекційних хвороб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-