У Харкові суд переказав на потреби ЗСУ ​630 тисяч застави у кримінальній справі

У Харкові суд переказав на потреби ЗСУ ​630 тисяч застави у кримінальній справі

Укрінформ
Заставу внесли за підозрюваного у справі про вербування та направлення жінок до росії для надання сексуальних послуг.

Як передає Укрінформ, про це Офіс генерального прокурора повідомляє в Телеграмі.

"За результатами розгляду клопотання прокурора Харківської обласної прокуратури Київським районним судом м. Харкова винесено ухвалу про звернення застави в сумі 630 600 грн у дохід держави. Кошти перераховано на спеціальний банківський рахунок для підтримки Збройних сил України", – ідеться в повідомленні.

Зазначається, що прокурори Харківської обласної прокуратури підтримують публічне обвинувачення в кримінальному провадженні стосовно чоловіка, який з лютого 2020 року вчиняв дії з вербування та направлення жінок до рф для надання сексуальних послуг.

Читайте також: Нацбанк уже переказав на потреби ЗСУ майже 17 мільярдів

Під час досудового розслідування ухвалою суду підозрюваному був обраний запобіжний захід - тримання під вартою з альтернативою внесення 630 600 грн застави, яку він вніс.

На сьогодні підозрюваний не перебуває за місцем свого проживання. За даними слідства, він, імовірно, знаходиться на території російської федерації. Зловмисник оголошений у міжнародний розшук.

Як повідомляв Укрінформ, раніше в Чернівецькій області за рішеннями судів на підтримку Збройних сил України були спрямовані понад 1,2 мільйона гривень застав у кримінальних справах.

Фото: НБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-