Нацбанк уже переказав на потреби ЗСУ майже 17 мільярдів

Нацбанк уже переказав на потреби ЗСУ майже 17 мільярдів

Укрінформ
Національний банк наразі перерахував на потреби Збройних сил України майже 16,9 млрд грн, на спеціальному рахунку станом на 1 червня залишається 270 млн грн.

Про це повідомляє пресслужба НБУ, передає Укрінформ.

«Станом на 1 червня 2022 року залишок коштів на спецрахунку, який Національний банк відкрив для підтримки Збройних сил України, становить понад 270 млн грн. Загалом Нацбанк уже перерахував на потреби військових майже 16,9 млрд грн», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, на потреби Нацгвардії перераховано 950 млн грн, Нацполіції – 1 650 млн грн, Міністерства оборони –13 280 млн грн, Державної прикордонної служби – 980,2 млн грн.

Також зазначаєтья, що залишок коштів на рахунку Міністерства соціальної політики, який Нацбанк відкрив для гуманітарних цілей, становить майже 174 млн грн. З нього вже перераховано майже 393 млн грн з метою надання гуманітарної допомоги постраждалим від збройної агресії рф.

Читайте також: У Луцьку одинадцятикласники відмовилися від випускного, щоб придбати генератор для ЗСУ

Як повідомляв Укрінформ, Національний банк України змінив номери рахунків для зарахування коштів у доларах США на підтримку Збройних сил України та для гуманітарної допомоги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-