Іржаві труби з пожежної машини: як росіяни «забезпечили» маріупольців водою

Іржаві труби з пожежної машини: як росіяни «забезпечили» маріупольців водою

Фото
Укрінформ
Окупанти поставили пожежну машину, з якої можна набрати воду, хоча раніше заявляли, що водопостачання в місті відновлено.

Про це повідомив у Телеграмі радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

«Коли пропаганда в інеті каже, що водопостачання відновлено. Відремонтували 650 км труб. А реальності - на Театральну площу встановлюєш «козла» з іржавих труб і запускаєш замість водовоза машину для гасіння пожеж МНС росії», - написав Андрющенко.

Він опублікував фотографії з центральної площі міста, де стоїть пожежна машина, до якої шлангом під'єднана труба на підпорках, з якої люди набирають воду.

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Читайте також: Загарбницька влада Маріуполя заборонила купатися в Азовському морі

Маріуполь сьогодні без нормального енерго-, водо- та газопостачання. Від початку російського вторгнення у місті загинули до 22 тис. мирних жителів. Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів.

Маріуполь наразі на порозі екологічної та інфекційної катастроф.

Колаборанта Костянтина Іващенка російські загарбники оголосили «мером» Маріуполя та створюють картинку «відновлення життя міста».

Фото: Петро Андрющенко, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-