Вибухи, які чули на Одещині, пов'язані з відпрацюванням бойових завдань ЗСУ – речник ОВА

Вибухи, які чули на Одещині, пов'язані з відпрацюванням бойових завдань ЗСУ – речник ОВА

Відео
Укрінформ
Звуки вибухів і стрілянини, що доносяться до жителів Одеси та сусідніх міст, пов'язані з бойовими навчаннями військових ЗСУ.

Про це повідомив у Телеграмі речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук, передає Укрінформ.

«Одещину в ніч проти 8 червня не обстрілювали, хоча лунали сигнали повітряної тривоги і жителі чули вибухи. Але це відпрацьовували завдання з бойової підготовки українські військові. На Південному напрямку по ворогу завдано чотирьох ударів артилерією та авіацією. Знищено склади з боєприпасами, броньовану техніку, зазнали втрат особового складу підрозділи рашистів, які поки не уточнені», - зазначив Братчук.

За його словами, у Чорному морі кораблі рф продовжують блокувати цивільне судноплавство та зміцнювати позиції на острові Зміїний.

На придністровській ділянці кордону з Молдовою ситуація повністю контрольована підрозділами сил оборони України, додав речник ОВА.

Читайте також: В Одесі за держзраду судитимуть інформатора, який зливав фсб дані про ЗСУ

Як повідомляв Укрінформ, корабельне угруповання ворога в Чорному морі продовжує тримати напоготові два надводні і один підводний носій крилатих ракет, у готовності до дій також перебуває великий десантний корабель.

Фото: Генштаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-