Обстріл Миколаєва: ворог застосував 152-мм артилерію, загинула людина

Обстріл Миколаєва: ворог застосував 152-мм артилерію, загинула людина

Укрінформ
Ворог вночі вів обстріли Миколаєва, передмість, одну ОТГ обстріляв з важкої артилерії, ще бив по Широківській громаді на Запоріжжі, одна людина загинула, одна зазнала поранень.

Про це у Фейсбуці повідомляє Оперативне командування "Південь", передає Укрінформ.

"Миколаїв та передмістя за ніч двічі обстріляно зі ствольної важкої артилерії 152-го калібру. Вночі й зранку ворог гатив по Широківській громаді. Одна людина загинула, ще одну поранено. Пошкоджено присадибну ділянку, зруйновано будівлю ЦНАПу та 2 житлових будинки. Також обстріляно Березнегуватську громаду. Інформація про постраждалих уточнюється", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Миколаївщині значно збільшилася кількість обстрілів – Кім

Ворог активних наступальних дій не вів. Але на світанку спробував вийти в бойове зіткнення в районі Лозового на Херсонщині. Не маючи успіху під нашим щільним вогнем ретирувався на вихідні позиції.

Як зазначили в ОК "Південь", четверту добу жителі Херсона та деяких громад залишаються без зв’язку та інтернету. Загарбники в Херсоні захопили паспортні сервіси, розпочинають видачу містянам паспортів рф.

Читайте також: Війська рф завдали масованого ракетного удару по Миколаївщині

У Чорному морі корабельне угруповання змін не зазнало, продовжує тримати блокаду, погрожувати застосуванням крилатих ракет та виношувати плани десантної операції.

На Одещині продовжуються контрдиверсійні заходи, за результатами яких затримано торговця зброєю. Він намагався втекти, кинувши в правоохоронців гранату. Поліцейських поранено. Злочинця із співучасницею затримано. При собі у чоловіка виявлено бланк посвідчення з гербом рф та ще 1 гранату.

Також Служба безпеки України виявила ще прибічників російського вторгнення, які публічно виправдовували дії рф в Україні. За результатами обшуків правоохоронці вилучили у них комп’ютерну техніку і мобільні термінали з доказами агітроботи.

Як повідомляв Укрінформ, на Миколаївщині за останню добу поранення від обстрілів російських загарбників отримали 23 людини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-