Війська рф завдали масованого ракетного удару по Миколаївщині

Війська рф завдали масованого ракетного удару по Миколаївщині

Укрінформ
російські війська завдали масованого ракетного удару із застосуванням стратегічної авіації по Миколаївській області.

Як передає Укрінформ, про це оперативне командування «Південь» повідомляє у Фейсбуці.

«По Миколаївщині нанесено масований ракетний удар із застосуванням стратегічної авіації. Чотирма крилатими ракетами противник вдарив по раніше зруйнованому залізничному мосту в районі села Трихати», - ідеться в повідомленні.

Також атаковано чорноморське узбережжя Миколаївської області і тилові райони позицій Збройних сил України.

Крім того, опівночі «Ураганом» знову атаковано Очаків, а обласний центр укотре піддано артилерійському обстрілу 203-мм снарядами та реактивними системами залпового вогню. «Уражені промислові підприємства, автодорожні розв’язки, об’єкти міської та приміської інфраструктури. Дані про постраждалих уточнюються», - зазначили у командуванні.

Підрозділи ракетно-артилерійського озброєння сил оборони за ніч знищили чотири 152-мм причіпні гаубиці «Мста-Б», інші втрати ворога уточнюються.

Читайте також: росія від початку війни випустила по Україні понад 550 ракет «Іскандер» і «Калібр»

«В Чорному морі наразі перебуває два кораблі - носії крилатих ракет та три великих десантних кораблі прямують до пункту базування в Севастополі. Решта одиниць рашистського чорноморського флоту зосереджена в базах тимчасово окупованого Криму», - зазначили в ОК «Південь».

Як повідомляв Укрінформ, прокуратура розпочала розслідування 19 кримінальних проваджень за фактами обстрілів російськими загарбниками Миколаєва, Очакова та населених пунктів у Миколаївському районі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-