Рух частиною дороги Київ — Дніпро відновили для всіх видів транспорту

Рух частиною дороги Київ — Дніпро відновили для всіх видів транспорту

Фото, відео
Укрінформ
Відкрито рух для всіх видів транспорту частиною дороги Н31 Дніпро-Решетилівка на маршруті Київ – Дніпро.

Про це повідомляє міністр інфраструктури Олександр Кубраков у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Сьогодні відкрили рух для всіх видів транспорту ще однією частиною маршруту Київ – Дніпро. Йдеться про готову частину автошляху Н-31 Дніпро – Решетилівка. Збудована частина дороги протяжністю 28,6 кілометрів відкрита для руху від міста Дніпро до каналу Дніпро – Донбас з подальшим перенаправленням на дорогу територіального значення Т-04-12 до розв’язки біля села Могилів», — йдеться в повідомленні.

Міністр підкреслює, що відкрита ділянка оснащена всім необхідним для безпечного руху: освітленням, дорожньою розміткою, знаками, бар’єрною огорожею, шумозахисними екранами, а також автопавільйонами та тротуарами.

Очікується, що відтепер рух дорогою за маршрутом Полтава – Київ стане значно швидшим, а трафік вантажного транспорту відбуватиметься поза межами населених пунктів.

Зазначається, що ця ділянка є частиною одного з дорожніх мегапроєктів, який будувався з нуля у Дніпропетровській та Полтавській областях, — дороги Н-31 Дніпро – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка загальною протяжністю 137,5 кілометра.

Читайте також: На блокпосту люди викинули тонни овочівросіяни не пропускали автівки до Запоріжжя

Наразі на Полтавщині вже збудовано в бетоні 77 км автошляху та 28,6 км у асфальтобетоні — у Дніпропетровській області.

Як повідомлялося, на Львівщині відновили ремонт моста на автомобільній дорозі Мшанець – Стрілки, який 13 років тому зруйнувала повінь. Ремонт цього моста розпочали у вересні минулого року. Відтоді підрядник виконав основні роботи з влаштування прогонової будови та закупив усі необхідні матеріали для проведення ремонтних робіт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-