На Миколаївщині захоплені ворогом до 15% населених пунктів - Кім

На Миколаївщині захоплені ворогом до 15% населених пунктів - Кім

Відео
Укрінформ
На Миколаївщині до 15 відсотків населених пунктів сьогодні залишаються тимчасово окупованими.

Про це повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім в інтерв'ю на ютюб каналі ПОПОВА, повідомляє Укрінформ.

«На Миколаївщині 10-15 відсотків населених пунктів залишаються окупованими. Це Снігурівка та сусідні села”, - сказав Кім.

Він також наголосив, що сьогодні рашисти використовують далекобійну ствольну артилерію, щоб обстрілювати місто Миколаїв.

Читайте також: Обстріли Миколаївщини: одна людина загинула, є поранений

“Раніше такого не було, зараз вони стріляють новими снарядами вагою понад 100 кг на відстані близько 40 км, і це завдає відчутної шкоди житловим будинкам, якщо влучать. Можливо, вони вистрілюють ці снаряди, тому що знають, що доведеться відступати, і вони вже не зможуть їх використати”, - вважає глава ОВА.

24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-