Обстріли Миколаївщини: одна людина загинула, є поранений

Обстріли Миколаївщини: одна людина загинула, є поранений

Укрінформ
На Миколаївщині внаслідок обстрілів за добу одна людина загинула, щонайменше одна поранена, є руйнування будинків та підприємств.

Про це повідомляє пресслужба облдержадміністрації у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“На Миколаївщині тривають обстріли. У Березнегуватській громаді одна людина загинула. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється... Зранку 1 червня, з 04:50, були обстріли м. Очаків. За попередньою інформацією, є руйнація та пошкодження житлових будинків. Одна людина поранена», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у Миколаївському районі у першій половині дня 31 травня під обстрілами перебували смт Первомайське, с. Білозірка Первомайської громади. Частково зруйновано будівлю ковбасного цеху.

Читайте також: Авіаудар по Слов’янську, обстріли Авдіївки та Очакова - зведення ВЦА

Обстрілів зазнала й Шевченківська громада. Зокрема, одне із селищ було обстріляне зі ствольної артилерії великих калібрів. Один снаряд розірвався у дворі багатоповерхівки. Повністю знищено господарчу споруду, пошкоджено гаражі, перебиті мережі електропостачання, у багатьох будинках вибиті шибки.

Декілька снарядів розірвалися на городах приватних домогосподарств. Вогонь ворог вів з тимчасово захоплених територій Херсонської області.

Читайте також: Ситуація на півдні: загарбники підірвали мости через Інгулець та гатять з «Піонів» по містах

Згодом голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва повідомила у Телеграмі, що на Миколаївщині за останню добу поранення від обстрілів російських загарбників отримали 22 людини.

“Окупанти продовжують обстрілювати Миколаївщину. Знову дісталося Миколаївському та Баштанському районам, Березнегуватській, Широківській громадам. Пошкоджено житлові будинки. Продовжують окупанти гатити і по житлових районах міста Миколаєва. Також уночі було обстріляне місто Очаків. Загалом же, за минулу добу на Миколаївщині поранення отримали 22 людини», - написала Замазєєва.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Фото: Миколаївська облрада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-