У Маріуполі загарбники звозять на ринок автомобілі, щоб «націоналізувати»

У Маріуполі загарбники звозять на ринок автомобілі, щоб «націоналізувати»

Відео
Укрінформ
російські загарбники звозять на ринок "Азовський" у Маріуполі всі знайдені в місті автомобілі, і якщо власники не з'являться за ними за місяць, машини оголосять власністю "днр".

Про це повідомив у Телеграмі радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

"Всі автівки, знайдені в місті (цілі та пошкоджені) без власників, окупанти почали звозити на майданчик ринку “Азовський”. Повідомляють, що це вважається за початок обліку “знахідок”. Якщо власники не з’являться протягом місяця (фактично до 01.07), всі автівки будуть визнані власністю “молодой республики”", - написав радник мера.

Він додав, що це другий крок після обліку нерухомості до повного розкрадання майна маріупольців - того, що дивом залишилось після авіабомб, «Градів» та «Смерчів».

Читайте також: Із Маріуполя загарбники вивозять дітей, які втратили або загубили батьків

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично зруйноване обстрілами російських загарбників. Місто сьогодні без нормального енерго-, водо- та газопостачання. Маріупольський міський голова заявляв, що від початку російського вторгнення у місті загинули близько 22 тисяч мирних жителів. Нині у тимчасово захопленому місті залишаються близько 100 тисяч жителів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-