Мешканців Херсонщини закликають не давати дані загарбникам - мобільний зв'язок відновлять

Мешканців Херсонщини закликають не давати дані загарбникам - мобільний зв'язок відновлять

Укрінформ
Український мобільний зв'язок на Херсонщині обов’язково відновлять, мешканців області закликають не надавати паспортних даних для придбання сім-карт російських операторів мобільного зв’язку.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Херсонська ОВА у Фейсбуці.

«Окупанти продають у місті сім-карти російських операторів мобільного зв’язку. При цьому, аби їх придбати, потрібно надати свої паспортні дані. Закликаємо не робити цього та не надавати свої персональні дані окупантам. Адже зв’язок українських операторів на Херсонщині обов’язково відновлять», - інформують в ОВА.

Нині Україна робить все можливо, аби на Херсонщині знову з’явився мобільний зв’язок та Інтернет.

Читайте також: Загарбники вимкнули зв'язок на Херсонщині, бо в них паніка – депутат облради

Як зазначають в ОВА, майже добу на Херсонщині немає мобільного зв’язку та інтернету. Окупанти цинічно намагаються перекласти відповідальність за відсутність зв’язку на українську владу, поширюючи фейки. Наприклад, у Херсоні для цього навіть використовують гучномовці.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині 30 травня зник мобільний зв'язок від українських операторів. Загарбники відключили український мобільний зв'язок та інтернет, бо в них паніка, яка виникла внаслідок контрнаступу ЗСУ на півдні України, переконаний депутат облради, радник голови ОВА Сергій Хлань.

Читайте також: Внаслідок контрнаступу ЗСУ серед окупантів шириться паніка - ОК «Південь»

Українські мобільні оператори заявляють, що вони не відключали зв'язку і не бачать технічних причин для його збою. Швидше за все, його, як завжди, просто глушать.

Наразі придбати російську «сімку» у Херсоні можна тільки за паспортом і під наглядом автоматників.

Зв'язок у Херсоні зникав з вини ворога і раніше. Востаннє 30 квітня російські загарбники пошкодили мережі українських мобільних операторів – жителі Херсонщини кілька днів не могли зв'язатися з рідними та близькими.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-