По всьому Маріуполю розставили телеекрани і крутять російську пропаганду

По всьому Маріуполю розставили телеекрани і крутять російську пропаганду

Укрінформ
У захопленому Маріуполі російські загарбники на вулицях встановили 12 великих телеекранів для трансляції своєї ворожої пропаганди.

Про це повідомив у Телеграмі радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

"Окупаційна влада активно приступила до "покращення життя" маріупольців. Не стільки в реальності, скільки в переконанні. Вчора окупанти запуcтили три мобільні пропагандавто та додатково встановили 12 телевізорів діагоналлю 75 дюймів по всіх місцях масового скупчення людей - пунктів видачі гуманітарки, пунктах оформлення різних паперів та місць доступу до води, де без зупинки крутить пропагандистське лайно про покращення життя", - написав Андрющенко.

Читайте також: Загарбники почали роздавати російські паспорти у Маріуполі

Він також додав, що у російських загарбників практика «немає чим годувати, годуй брехнею» набирає обертів, і це цинізм вищого ступеня.

Як повідомляв Укрінформ, агресія росії спровокувала в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично зруйновано обстрілами російських загарбників, загинули щонайменше 22 тисячі людей. Маріуполь сьогодні без нормального енерго-, водо- та газопостачання. Місто стоїть на порозі екологічної та інфекційної катастрофи.

Читайте також: У Маріуполі скасували літні канікули, щоб «готувати» школярів до російської програми

Нині у захопленому Маріуполі залишаються понад 100 тисяч мирних жителів. Колаборанта Костянтина Іващенка російські загарбники оголосили "мером" Маріуполя та створюють картинку "відновлення життя міста".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-