У Маріуполі з’явилося пересувне «зомбіТБ» - містом возять екрани і крутять пропаганду

У Маріуполі з’явилося пересувне «зомбіТБ» - містом возять екрани і крутять пропаганду

Укрінформ
У захопленому Маріуполі, де відсутнє електропостачання, агресор розгорнув мережу пересувних телевізійних екранів з російською пропагандою. Але глядачів на вулиці немає.

Як передає Укрінформ, про це повідомила у Телеграмі Маріупольська міська рада.

«ЗомбіТБ відтепер і в Маріуполі. Окупанти розгорнули в місті мережу пересувних телевізійних екранів. Святкування Дня перемоги показало всю нелояльність місцевих жителів до нового режиму. Зі 150-170 тисяч містян на офіційний захід прийшло лише кілька десятків. Звідси посилення інформаційного тиску на людей. Цього могло б бути достатньо для росіян. Але наших людей такою «лапшою» не нагодуєш», - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, агресія росії спричинила у Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Загарбники бомбили беззбройних мешканців, блокували гуманітарну допомогу.

Читайте також: При розборі завалів багатоповерхівки у Маріуполі знайшли близько 200 тіл

Місто практично зруйновано – і житлові будинки, і об’єкти інфраструктури, і школи, і лікарні, і підприємства. Маріуполь без нормального енерго-, водо- та газопостачання.

Міський голова Маріуполя заявляв, що від початку російського вторгнення у місті загинули до 20 тис. мирних жителів.

Колаборанта рф Костянтина Іващенка російські загарбники оголосили «мером» Маріуполя та роблять картинку «відновлення життя міста».

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-