Із бюджету Хмельницького спрямували вже понад 22 мільйони на підтримку ЗСУ

Із бюджету Хмельницького спрямували вже понад 22 мільйони на підтримку ЗСУ

Укрінформ
Із бюджету Хмельницького від початку повномасштабної війни спрямували понад 22 млн грн на підтримку військових частин і територіальної оборони.

Про це у відеозверненні повідомив міський голова Хмельницького Олександр Симчишин, передає Укрінформ.

«Загалом уже понад 12,5 млн грн ми віддали для наших військових частин. Це придбання бойового обладнання, ремонт, матеріально-технічна база. Це те, що ми можемо робити силами платників міських податків, коштом міського бюджету. І майже 10 млн грн окремо ми віддали на територіальну оборону, на програму опору», - зазначив Симчишин.

За його словами, завдяки коштам волонтерів і благодійників придбано понад 60 автомобілів для потреб ЗСУ. Ще три транспортні засоби прибули минулої ночі, їх передадуть бойовому підрозділу територіальної оборони. Цього тижня йому також передали тепловізори, квадрокоптери, дрони.

Міський голова додав, що для потреб ЗСУ місто за підтримки меценатів і волонтерів передало понад 110 квадрокоптерів, 50 тепловізорів, біноклі, дальноміри, приціли, потужні павербанки, одяг, взуття, шоломи, бронежилети, медичні сумки. Робота в цьому напрямку триватиме.

Читайте також: У Хмельницькому у благодійному велопробігу до Дня героїв збирали кошти на тепловізор

24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-